Onze filosofie

Parador combineert levenskunst en prestaties. Levenskunst betekent voor ons, inspiratie uit grote en uit kleine momenten te halen en waardering voor de schoonheid der dingen te voelen. Performance is een vast bestanddeel van ons leven. Dag na dag worden prestaties van ons verwacht. Wie iedere dag presteert, heeft een vaste vloer onder zijn of haar voeten nodig.

Onze waarden

We hebben een waardenkompas ontwikkelt dat ons bij alle beslissingen leidt. Het waardenkompas bepaalt het handelen van Parador en geeft betrouwbaarheid aan onze handelingen. Dit geldt voor onze onderneming en onze producten – van de inspiratie over het design tot de gebruikte materialen. Veel mensen houden van de inspiratie, die producten weergeven, en voelen die ook. Daarom steken we veel energie in de creatie van nieuwe mogelijkheden en de omzetting van overtuigende producten. Impulsgevende ontwikkelingen uit architectuur en woonvorming inspireren onze productontwikkelaars en ontwerpers keer op keer tot nieuwe ideeën. Ook de samenwerking met uitstekende persoonlijkheden van de internationale designscène draagt bij tot de vormingsveelzijdigheid van Parador vloeren, die de mens met zijn voorstellingen in het middelpunt plaatst. 

Zonder onze compromisloze fabricatieperfectie zou de creatieve leidinggevende eis van Parador echter niet gerealiseerd kunnen worden. Producten van Parador onderscheiden zich door een functionele modulaire opbouw en intelligente techniek; liefde voor het detail, ontwikkelingsbereidschap en uitvindinggeest begeleiden hun fabricatie. Als resultaat daarvan ontstaan zo vloeren en panelen van hoogwaardige en recyclebare materialen voor een aangenaam klimaat in de woonruimte, die veeleisende klanten enthousiast maken.

 


 

Design & inspiratie

Voor ons is design een uitdrukking van persoonlijkheid: het plaatst de mens met zijn voorstellingen in het middelpunt. Fantasievolle grafische motieven en decors openen een grenzeloze vormingsveelzijdigheid met compromisloze fabricatieperfectie. Garantie voor deze veelzijdigheid zijn ons intern designteam en de samenwerking met uitstekende persoonlijkheden van de internationale designscène. Zo ontstaan overtuigende en buitengewone producten, die de creatieve leidinggevende eis van Parador onderstrepen.

Veel mensen houden van de inspiratie, die producten weergeven, en voelen die ook. Daarom steken wij veel energie en engagement in de creatie van nieuwe mogelijkheden en in de omzetting van overtuigende producten. Impulsgevende ontwikkelingen uit architectuur en woonvorming, het ontdekken van trends, tips uit lifestyle, handwerk en kunst inspireren onze productontwikkelaars en ontwerpers keer op keer tot nieuwe ideeën. Zo ontstaan creatieve ontwerpen, legpatronen en oppervlakken die van onze producten trendsetters in de vloerinrichting maken.

Naar de Awards
  • Klantendienst

  • Ma. - Vr.: 8:00 tot 18:00 uur
  •  
  • +49 (0) 2541 736 678*
  • *(lokaal tarief in het Duitse telefoonnetwerk)
  •  

  • naar paginabegin
  • Bezoek ons op het sociale web


Nach oben
Turn your Phone